FB

DaoNota.ro este un proiect al Institute for Digital Government, organizatie ce contribuie la modernizarea administratiei publice prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare online a personalului de comunicare precum si prin mai buna integrare a noilor tehnologii in relatia dintre cetateni si sectorul public.

DaoNota.ro va invita sa le spuneti conducatorilor institutiilor publice care este parerea dumneavoastra legat de calitatea serviciilor din administratia publica romaneasca. Echipa noastra crede foarte mult in importanta feedback-ului in procesul de imbunatatire a serviciilor publice administrative existente in Romania si isi doreste, prin intermediul acestei platforme, sa incurajeze cetatenii sa raporteze atat serviciile bune de care au avut parte in administratie, cat si cele mai putin bune.

Pe baza feedback-ului dumneavoastra, platforma genereaza in mod automat statistici legate de regiunile care genereaza cele mai multe sesizari sau institutiile publice laudate sau criticate in urma feedback-ului primit.

Va incurajam asadar sa va spuneti parerea legat de modul in care functionarii publici din cadrul unei anumite institutii publice v-au ajutat sau, din contra, in solutionarea serviciului pe care l-ati avut de realizat (plati de taxe si impozite, eliberare de documente oficiale, cererea de informatii ajutatoare pentru indeplinirea unui serviciu public etc)